Welkom

Wordt u geplaagd door een klacht waar u maar niet van af komt? Slikt u liever geen of zo weinig mogelijk medicijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze praktijk behandelen we gezondheidsklachten met natuurlijke middelen en aanpassingen in de leefstijl. De therapievormen die we daarbij inzetten zijn mesologie en colonhydrotherapie (=reiniging van de dikke darm).

 

Niet alleen voor klachten maar ook voor een preventieve check-up kunt u bij ons terecht. Als je de veertig bent gepasseerd is het zinvol om een aantal potentiële risicofactoren in kaart te brengen die in verband worden gebracht met een verhoogde kans op het krijgen van een welvaartsziekte op latere leeftijd. Als je dit in een vroeg stadium op het spoor kunt komen kun je gericht actie ondernemen en proberen tijdig bij te sturen. Voorkomen is beter dan genezen.

Onze visie:         

  1. Bij gezondheidsklachten is meestal sprake van ophoping van afvalstoffen en toxines.
  2. Gezondheidsklachten gaan vaak gepaard met een tekort aan bepaalde voedingsstoffen.
  3. Het menselijk lichaam bezit een verbazingwekkend natuurlijk zelfgenezend vermogen (mits het daartoe in de gelegenheid wordt gesteld).


Wij adviseren u hoe u zelf zoveel mogelijk de optimale omstandigheden kunt creëren die leiden tot verbetering van uw klachten. 
Voor iedere cliënt maken we een therapieplan op maat. Ieder mens is anders. Een behandeling kan alleen dan succesvol zijn als deze aansluit bij u als persoon en bij uw leefomstandigheden.


 

vincent-beijers wit 
Vincent Beijers,
mesoloog D.M.
  

 

 

Neem de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand. Wacht niet te lang. Onderneem nu actie!

Natuurgeneeskunde doet meer dan je denkt!

In onze praktijk kunt u terecht voor:

  • Mesologie
  • Colonhydrotherapie